Hyttedrøm?

Mange går med en hyttedrøm, men vet ikke helt hvor de skal starte. Vi i TTC har lang erfaring med hytteutbygging og hjelper deg med å realisere drømmen og visjonen du har.

Hyttefelt?

TTC Bygg har lang erfaring med eiendom og tomteutvikling, samt lang erfaring med hytteutbygging. Vi er derfor godt egnet til å hjelpe med å tilrettelegge, utforme og best mulig bruke arealet som hyttene skal bygges i.

Papirarbeid?

Selv om man har en tomt hytta skal bygges på så kan det oppstå mye papirarbeid, dette er noe vi i TTC gjerne hjelper deg med. Vi har egne folk i firmaet som kun jobber med å tilrettelegge og gjennomføre disse jobbene så resultatet blir av topp standard.

Egne arkitekter

Vi har egne arkitekter innad i firmaet så vi kan bistå helt fra start med planleggingen av hvordan hytten eller hyttefeltet skal utformes. Fordel med å ha arkitekt innad i firmaet er at de planleggende, altså arkitekten og deg, og de gjennomførende, altså tømmerene og andre håndverkere, er at man hele veien kan kontrollere og komme frem til de beste løsningene på ulike problemstillinger som måtte oppstå.

Ønsker du mer informasjon om bygging av hytte eller hyttefelt? Ta kontakt med oss i dag