TTC består i dag av flere ansatte med hver sine kompetanser innenfor tømrerfaget, malerfaget, betongfaget og møbelsnekkerfaget. Vi samarbeider også med flere lokale bedrifter om å ferdigstille våre prosjekter fra start til slutt. I disse samarbeidene finner man ulike leverandører av materialer, rørleggere, elektrikere, grunn-arbeidere, utemiljø, ingeniører og arkitekter.

 • Med disse samarbeidene så kan vi garantere og levere ett topp produkt fra start til slutt. Vi vet at disse bedriftene har de samme verdiene som oss når det kommer til kvalitet og service. Dette forenkler og sikrer prosessen for at sluttproduktet holder topp standard. – Daglig leder, Tellef T Christensen.

Kort historikk

TTCBYGG sin historie starter i 2007. På dette tidspunktet var Tellef fremdeles en ung tømrer med en drøm om å starte noe eget. Dette resulterte i at han opprettet et enkeltmannsforetak, og begynte i det små som innleid tømrer for Svein Sivertsen på et hyttefelt prosjekt på Hillestadheia i Tovdal. Dette samarbeidet varte helt frem til 2012, men allerede i 2011 var TTC gjort om til et AS. I 2015 kommer de første ansatte til bedriften, og på dette tidspunktet begynner det å ta av i form av flere store og små oppdrag. TTC har en lang historie med hytteutbygging og har bygd opp en stor kompetanse innenfor feltet, noe som har resultert i flere prestisjeoppdrag som det nybygde hyttefeltet «Krøglevika» på østsiden av Tromøy.


Bransjeorganisasjoner

Hos oss i TTC er det viktig å bidra til vekst og være med på å videreutvikle næringen i Arendal. Dette gjør vi blant annet med å sverge til godt håndverk innad i firmaet, men også med å være aktiv i foreninger som Arendal Handverker og Industribedrifters Forening (AHIF) og Arendal Næringsforening. Daglig leder, Tellef T. Christen sitter som formann i AHIF og styremedlem i Arendal Næringsforening.


 1. Vi hjelper deg med: Byggetegninger fra A-Å
 2. Søknader og prosjektering
 3. Ferdighus fra egen modul\element fabrikk
 4. Tradisjonell bygging på tomten
 5. Garasjer, ferdiggarasjer
 6. Tilbygg og oppussing
 7. Betongarbeid
 8. Ellers alt annet av byggmestervirksomhet
 9. Nøkkelferdige prosjekter
 10. Egen maler i firmaet